Rubrieken overzicht

BAS Adviseur

Adres:
Putselaan 113-B
Postcode:
3072 CD
Woonplaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland
Website:
Branche:
Adviesbureau, Administratie, Administratiekantoor, Administratieve dienstverlening, Advies

Als ondernemer heeft u al genoeg om zich mee bezig te houden. Toch weet u dat een goed lopende financiƫle administratie essentieel is voor uw onderneming.

BAS Adviseur denkt hierin graag met u mee. Hierbij gaan wij verder dan de cijfers en kijken we wat uw bedrijf echt nodig heeft.

BAS Adviseur heeft jarenlange ervaring in fiscale diensten. Onze belastingadviseurs geven antwoord op al uw fiscale vragen. Door middel van uitgebreid overleg helpen wij u bij het vinden van de optimale kosteneffectieve oplossingen om uw financiƫle doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit en deskundigheid van onze belasting adviseurs. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten blijven voorzien van de best mogelijke professionele diensten.

Wenst u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte? Wij helpen u graag verder. Onze belastingadviseurs staan voor u klaar. Doordat BAS Adviseur in het hele land opereert hebben wij in de meeste grote steden, in iedere regio een eigen kantoor. Voor u prettig, want zo heeft u persoonlijk contact met uw eigen belastingadviseur en hoeft u niet steeds uw gegevens te overleggen en te bespreken met verschillende personen. Zeker voor de toekomst is het prettig wanneer de belastingadviseur al op de hoogte is van uw situatie.

Waardering

Nog geen waardering bekend

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.