Rubrieken overzicht

Financien en Advies VisionSolution

Adres:
Westvierdeparten 15
Postcode:
8395XW
Woonplaats:
STEGGERDA
Provincie:
Friesland
Branche:
Adviesbureau, Dienstverlening, Belastingadviseurs, Administratiekantoor, Administratieve dienstverlening, Boekhouding, Interim management


Wij zijn een administratie- en adviesbureau dat enkele jaren geleden is ontstaan, omdat wij zagen dat er vanuit de markt nog maar weinig betrokkenheid was bij klanten. VisionSolution is een kantoor met een persoonlijke benadering, dat  luistert naar zijn klanten. Dat samenwerken en elkaar inspireren belangrijk vindt . Hierdoor zijn wij een meerwaarde geworden voor Midden- en Kleinbedrijven (MKB), kleine zelfstandigen (ZZP) en particulieren.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en grote expertise bij onderwijsinstellingen, kunst en cultuur. Waarbij het niet draait om omzet en winst, maar om het primaire proces en de verantwoording daarvan.

Wij adviseren ondernemers, verzorgen de financiële- en loonadministratie, opstellen van jaarrekeningen en doen de fiscale aangiften. Daarnaast doen wij als bureau ook interim opdrachten bij ziekte, afwezigheid en andere tijdelijke invulling.

Voor particulieren verzorgen wij alle belastingaangiften en geven wij adviezen.

Waardering

Nog geen waardering bekend

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.