Rubrieken overzicht

Please Payroll

Adres:
Panovenweg 12
Postcode:
5708 HR
Woonplaats:
Helmond
Provincie:
Noord-Brabant
Website:
Branche:
Administratieve dienstverlening, Personeel, Pay-roll

Please Payroll is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Al sinds 2000 regelen wij onder andere salarissen, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en begeleiden we re-integratie. Dit doen we voor steeds meer bedrijven. En dat is gunstig voor u en uw medewerkers.

Personeelszorg groots regelen met payroll van Please

Voor een MKB-bedrijf slokken personeelszaken en zorg voor personeel veel kostbare tijd op. Voldoen aan steeds weer veranderende wet- en regelgeving maakt het nog frustrerender. Ondernemers willen er dan ook graag van af. Tegelijkertijd wilt u als werkgever natuurlijk wél dat de zaakjes voor uw team goed geregeld zijn. Want goede teamspirit is goud waard. Gelukkig kan dit met payroll van Please!

Minder zorgen, meer ondernemen

Please combineert de wensen van veel MKB-bedrijven. U hebt geen omkijken naar personeelszaken en toch de zekerheid dat uw personeel in goede handen is. En uw team profiteert van de voordelen van onze gunstige eigen cao en arbeidsvoorwaarden. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor payrolling met Please. Zo regelt u uw personeelszaken groots en toch betaalbaar.

Waardering

Nog geen waardering bekend

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.