Rubrieken overzicht

Max call solutions

Adres:
Ceintuurbaan 211
Postcode:
3051 KC
Woonplaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland
Telefoon:
010-80 09 411
Mobiel:
Fax:
010-80 09 412
Branche:
Diensten, Dienstverlening, Communicatie, Administratieve dienstverlening

MaxCall is een multichannel contactcenter: telefoon, e-mail of internet. Onze enthousiaste en goed getrainde medewerkers staan dagelijks garant voor de correcte benadering van uw klanten.Middels een open en respect volle benadering ontvangen uw relaties de juiste antwoorden in combinatie met een commercieel aanbod.

MaxCall specialiseert zich in de strategische insourcing van totale werkprocessen, van Inbound Oplossingen tot Customer Care. Deze insourcing vindt plaats op locatie bij MaxCall of op locatie van de opdrachtgever. Door onze kennis, ervaring en proactieve werkhouding zijn wij dé strategische partner voor organisaties, die hun klantcontact verder willen optimaliseren.

Inbound Maxcall
Als eerste schakel in het contact met uw klant is het frontoffice het visitekaartje van uw organisatie. Uw relaties worden snel en vriendelijk te woord gestaan door vakkundige agenten. Hierdoor ontstaat een grote klanttevredenheid en dit zult u merken aan de reactie van uw klanten. MaxCall verzorgt voor u inbound diensten op het gebied van klantenservice en inbound sales. Maar ook het inrichten van een (technische) helpdesk of calamiteitenopvang behoort tot de mogelijkheden.___

Outbound Maxcall
Door het werven van de juiste agenten weet MaxCall op ieder outbound traject de juiste toon te raken. Door een open en respectvolle benadering te koppelen aan het juiste commerciële aanbod kan MaxCall de door u gewenste resultaten realiseren.

Bezoekt u voor meer informatie ook de eigen website van Maxcall Solutions of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waardering

Gemiddelde waardering: 8
Laagste waardering: 8, Hoogste waardering: 8, Gemiddelde waardering: 8
(Uitgebrachte stemmen: 1)

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.