Rubrieken overzicht

CR8 Vastgoed

Adres:
Visschersbuurt 20
Postcode:
3356 AH
Woonplaats:
Papendrecht
Provincie:
Zuid-Holland
Branche:
Administratieve dienstverlening, Huisvesting

CR8 Vastgoed is een zeer betrokken en slagvaardige organisatie waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedbeheer staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Vastgoed: onze expertise

Vanuit Papendrecht opereren wij voornamelijk in de randstedelijke vastgoedmarkt met een focus op de Drechtsteden. Hierbij richten wij ons vooral op het beheer van commercieel vastgoed (kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten) maar ook op woningen of combinaties hiervan. Door de grootte van onze organisatie zijn wij in staat snel en flexibel te reageren. Wij doen dit voor de (kleine) particuliere belegger en voor de grotere institutionele belegger. Deze werkzaamheden houden niet op bij het ‘ op de stenen passen’  maar gaat verder. Pro-actief is in deze markt en tijd een vereiste en wordt gekenmerkt door creativiteit en doorzettingsvermogen.

Uw zorg wordt onze verantwoording

De dagelijkse zorg rondom uw vastgoedportefeuille kunnen wij (volledig) voor u uit handen nemen. Daarbij maakt het niet uit of deze (deel)portefeuille nu bestaat uit één pand, een winkelcentrum of meerdere panden. U mag van ons verwachten dat wij alle kansen en mogelijkheden rondom uw vastgoedportefeuille maximaal zullen benutten en risico’s zoveel mogelijk zullen elimineren. Vanzelfsprekend doen wij dit in goed overleg met u.

Waardering

Gemiddelde waardering: 7
Laagste waardering: 7, Hoogste waardering: 7, Gemiddelde waardering: 7
(Uitgebrachte stemmen: 1)
Waardering: 7
Kort bericht: Keurig en goede advisering

Zeer kundig en goed geadviseerd door dit bedrijf.

14-07-2014 om 02:59'14

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.