Rubrieken overzicht

Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV

Adres:
Badweg 42
Postcode:
8401 BL
Woonplaats:
Gorredijk
Provincie:
Friesland
Branche:
Bouw/aannemers, Aannemers, Projectmanagement, Projectontwikkeling

 Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is.

Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop.

Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren.

Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Zij krijgen bovendien bij Van Wijnen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen.

In het hele land ontwikkelt Van Wijnen nieuwbouw projecten waarnaar we trots verwijzen, omdat ze met grote toewijding en vakmanschap tot stand komen. Bij projectontwikkeling starten wij eigen ontwikkelingen of doen dat in opdracht.

Vastgoedontwikkeling in vier fases

Elke opgave bij vastgoedontwikkeling doorloopt vier fases: we initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren. Dat noemen we 'Meer dan bouwen'. We passen binnen de kaders van projectontwikkeling, waar mogelijk, eigen methodieken toe en betrekken de kopers bij onze plannen.

De toekomstige bewoner als leidraad

De kopers zijn namelijk de mensen voor wie we het vastgoed daadwerkelijk ontwikkelen en bouwen. Daarbij gaan we uit van de wensen en eisen van die toekomstige koper of gebouwgebruiker. We richten ons sterk op wat hem of haar beweegt.

Ontwikkeling vastgoed voor diverse doelgroepen

Om klantgericht te ontwikkelen, houden we marktontwikkelingen en trends steeds scherp in het oog. Daarnaast brengen we bijzondere wensen en specifieke behoeften van markt of opdrachtgevers uitgebreid in kaart. Dat leidt tot mooie plannen, maar ook tot de ontwikkeling van nieuwe bouwconcepten, onder andere voor starters en senioren.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website, of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op

Van Wijnen. Meer dan bouwen.

Waardering

Nog geen waardering bekend

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.