Rubrieken overzicht

Welkom op MKB-bedrijvengids.nl dè site waar u altijd het voor u geschikte bedrijf kunt vinden. 

De voordelen voor u als ondernemer om uw bedrijfspresentatie te plaatsen op

MKB-bedrijvengids.nl zijn o.a.

  • Goede vindbaarheid (in o.a. Google)
  • Duidelijke bedrijfspresentatie
  • Meer potentiële cliënten
  • Meer bezoekers op uw eventueel eigen website
  • Regelmatig leuke acties en kortingen voor onze leden

Bezoek ons ook op facebook of twitter

Behalve uw bedrijf succesvol promoten op de site MKB-bedrijvengids.nl zijn wij ook dè partner voor de volledige promotie van uw bedrijf waarbij u o.a. kunt denken aan Copywriting, Public Relations, Webdesign, Drukwerkverzorging, Ontwerp, Grafische vormgeving, enzovoort. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals.

Voor iedere "klus" op het gebied van de promotie van uw bedrijf hebben wij de juiste professionals beschikbaar.

Kortom, Media Service Nederland kan de promotie van uw bedrijf verzorgen van A t/m Z waarbij onze specialisatie voornamelijk ligt bij het totale Midden- en Kleinbedrijf.

Volg MKB-bedrijvengids.nl ook via twitter of facebook

Indien u hieronder klikt op "lees meer" kunt u alle relevante informatie lezen over het doel van MKB-bedrijvengids.nl

De website mkb-bedrijvengids.nl heeft een eenvoudig doel, een complete database voor het midden- en kleinbedrijf voor Nederland (en omstreken).

U kunt eenvoudig zoeken door bijvoorbeeld een branche (bijvoorbeeld aannemer) in te typen in het zoekvenster. Mocht u echter de bedrijfsnaam kennen, dan kunt u deze ook eenvoudig invoeren en vervolgens op "zoek" klikken.

Mocht u de melding krijgen: "Er konden geen bedrijven worden gevonden in onze database", dan kunt u eenvoudig op de reeds bestaande rubrieken zoeken, door op rubrieken overzicht te klikken.

U krijgt dan toegang tot alle rubrieken op alfabetische volgorde.

Behalve een compleet eigen front- en backend zijn er ook diverse trucs aan het systeem toegevoegd om het nut van de website te verhogen.

Zo kan men eenvoudig zoeken op bedrijfsnaam/activiteit en lokatie of per rubriek.

Met een stukje techniek, kan ook op afstand gezocht worden ! Door gebruik te maken van Google API's wordt bij de bedrijven altijd een zogenoemde longitude en latitude opgeslagen.

Dankzij deze informatie en een (zeer complexe) sql-query wordt het mogelijk om te zoeken op afstand.

Dus wilt u alle makelaars in een straal van 50 kilometer rondom een plaats, dan vult u dit simpelweg in en zullen alle makelaars (uit de database) worden getoond.

Behalve deze uitgebreide zoek-functionaliteit is het verder mogelijk om, indien u een bedrijf gevonden heeft, simpelweg de routebeschrijving op te vragen. U typt uw adres en woonplaats in en vervolgens wordt de route-omschrijving (met kaart) getoond. Deze kan (uiteraard) gelijk worden uitgeprint.

Op een site als deze mag natuurlijk een recensie/beoordelingssysteem niet ontbreken, dus ook deze functionaliteit is toegevoegd. En de meest recente recensies worden op de FrontPage getoond (uiteraard mooi aangekleed).

Mkb-bedrijvengids.nl is de site met een zeer complete functionaliteit (zoals de mogelijkheid voor adverteerders om zelf online hun gegevens te wijzigen).

Van zowel onze gebruikers als bezoekers ontvangen wij inmiddels niets dan lof, de manier waarop de bedrijven in onze digitale gids worden weergegeven en de functionaliteit van mkb-bedrijvengids.nl kent zijn weerga niet, zoals de mogelijkheid om direct uw route te plannen en zeer uitgebreide zoekfuncties.

Op de website is het mogelijk om een bedrijfsprofiel in te voeren en afhankelijk van wat instellingen (enkele tegen betaling) kan men hier uitgebreid een eigen bedrijfspagina maken welke door de SEO (zoekmachine optimalisatie) beter gevonden zal worden.

Tot slot kunnen bedrijven zich ook aanmelden als "in the spotlight" bedrijf. De bedrijven in de spotlight worden (random) getoond op de homepage om zodoende meer bezoek naar hun profielpagina en/of website te trekken.